scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden scoretec verhuisd scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden

Voetbal scorebord

ECO-SERIE – complete standaard budget scoreborden – Informatie en prijzen

436_121_ECO_300x75 636_141_ECO_300x75 836_242_ECO_300x75 824 242 225x50 - SC Movado 836_242_ECO_300x75 - VV Oldeholtpade 636 141 300x75 - SV Blerick 824 242 225x50 - Blauw-Zwart Wierden2

Scorebord inbouwset – voor vernieuwing of reparatie – Informatie en prijzen

436-121---vv-SIOL-Cuijk-OUD-NIEUW 636-141---HCL-Liempde-renovatie-oud-nieuw MZC11_OUD-NIEUW OUD-NIEUW-ckv-VZOD-Kudelstaart OUD-NIEUW-Groen-Geel-Wassenaar 436-121---JSV_Nieuwegein+_OUD-NIEUW VV-PEURSUM-436-121   

Compleet gepersonaliseerd modulair scorebord – met behuizing, constructie, reclame  – Informatie en prijzen

636 222 - MHC Hattem5 636 141 - SC Twijzel1 636 222 - AVV TOG 636 141 - VVE Hansbeke BE 636 222 - USHC 836 242 - AMVJ Amstelveen 836 242 - VV Winsum 836 242 - RFC Rugby Haarlem 436-424 242 - VV DEO Borculo1

SCOREtec is uw specialist voor digitale voetbal scoreborden, voorzien van de nieuwste LED technologie!

Enkele honderd voetbalverenigingen maken reeds tevreden gebruik van onze kennis en ons assortiment. Kijk bij referentie’s voor scoreborden in uw omgeving!

Met een voetbalscorebord geeft u zowel het publiek, als ook de spelers en officials een duidelijke kijk op de lopende wedstrijd. Daarnaast heeft een scorebord uiteraard ook een enorm hoge attentiewaarde, waarmee uw vereniging ook de (potentiële) sponsoren een aantrekkelijke reclameplatform kunt bieden.

Tijdens de zoektocht naar een geschikt voetbal scorebord voor uw vereniging geven wij graag advies en tips voor de juiste keuze.

Afhankelijk van u wensen en mogelijkheden is alles realiseerbaar:

Van een elektronica inbouwset  voor vernieuwing of zelfbouw van een bestaand scorebord, tot en met de volledige planning en installatie van een compleet voetbalscorebord met constructie en reclame van sponsoren of uw vereniging kunt u bij ons terecht. Tevens kunnen wij onze scoreborden ook op 12V uitvoeren, een vaste stroomvoorziening is dus niet nodig!

Uiteraard kunnen wij uw scorebord ook uitbreiden met een lichtkrant of zelfs een Full-colour LED reclamescherm!

Het SCOREtec assortiment voor voetbalverenigingen:

Inbouwset scorebord


Ideaal voor zelfbouw, of vernieuwing / reparatie van een bestaand scorebord!

Onze elektronica display inbouwsets zijn uitermate geschikt voor het vernieuwen of repareren van uw oude, misschien defecte scorebord!

Meestal zijn zowel de scorebord constructie als ook de behuizing nog prima te gebruiken, en dienen niet vervangen te worden.

Of de frontplaat behouden kan blijven, is afhankelijk van het type scorebord, wat u nu gebruikt. Vaak kan de nieuwe elektronica geplaatst worden in de bestaande gaten van uw huidige frontplaat, ins sommige gevallen dienen de gaten hiervoor iets groter gemaakt te worden. In enkele gevallen adviseren wij echter ook een nieuwe frontplaat.

Vergeleken met de kosten voor een geheel nieuwe behuizing vallen deze echter wel mee.

SCOREtec heeft o.a. ervaring met de vernieuwing van scoreborden van Dimtronics, Data Display, Distab, Interscore, Anatec en Introsign.

Informatie en prijzen inbouwsets

Compleet nieuw scorebord


Compleet scorebord inclusief behuizing met eventuele constructie / montage / reclame

Indien uw vereniging nog niet over een scorebord beschikt, kan SCOREtec u een geheel compleet scorebord inclusief constructie, behuizing, elektronische LED displays, reclame en montage leveren.

Met behulp van vrijwilligers, sponsoren of sponsorclubs kunt u uiteraard ook een en ander zelf uitvoeren, en hiermee aanzienlijk kosten voor uw vereniging besparen. Zelfs het monteren en installeren van onze scoreborden kunt u met behulp van ons advies zelf uitvoeren.

Tevens behoort het zelf (laten) maken van een constructie, of het verzorgen van de reclame door uw veldbeletteraar tot de mogelijkheden. Wij denken altijd met u mee en zoeken samen met u naar de meest geschikte oplossing! Ook als uw vereniging niet beschikt over een vaste stroomaansluiting op de gewenste plek van het nieuwe scorebord, kunnen wij oplossingen hiervoor bieden (accu).

Informatie en prijzen complete scoreborden

ECO-SERIE SCOREBORDEN


SCHERP GEPRIJSDE COMPLETE SCOREBORDEN!

SCOREtec introduceert de nieuwste collectie scoreborden – de ECO-SERIE.

Deze serie hebben wij speciaal ontwikkelt, omdat wij de verenigingen het aanbod van verschillende leveranciers graag eerlijk willen laten vergelijken met onze eigen fabricaten.

In de ECO-SERIE wordt géén gebruik gemaakt van aparte display modules, maar plaatsen wij de displays in behuizingen met standaard afmetingen, produceren wij seriematig, en is bij dit systeem personaliseren slechts beperkt mogelijk.

Daartegenover staat echter een enorm scherpe prijs, zonder concessies in de kwaliteit ten opzichte van de producten van een andere leverancier. Tevens produceren wij onze scoreborden tot in de kleinste componenten zelf, waardoor kunnen wij ook toekomstig zonder enorme reparatie-/ en voorrijkosten garant staan voor een goed werkend scorebord!

Informatie ECO-SERIE

Full colour LED reclamescherm


De nieuwste techniek vanaf nu ook voor uw vereniging beschikbaar!

Vanaf nu is een LED reclamescherm in combinatie met een scorebord niet meer uitsluitend voor de topvoetbal weggelegd.

SCOREtec maakt de aanschaf van een kwalitatief hoogwaardig LEDscherm inclusief uitgebreide presentatie- en bedieningsmogelijkheden nu ook voor de basissport betaalbaar.

Informatie en prijzen LED reclameschermen