scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden scoretec verhuisd scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden

Over ons

Graag geven wij u hier een korte kijk op ons bedrijf!

SCOREtec is dé fabrikant van scoreborden, tijdwaarnemingssystemen en LED display producten. Wij zijn gevestigd in Neede, en u bent altijd welkom bij ons voor een kijkje in de productie, of een informatief gesprek over ons assortiment tijdens een kop koffie. Tegelijkertijd krijgt u zo een persoonlijk beeld “over ons”, beter dan wij in een tekst met honderden woorden kunnen uitdrukken!

Uit passie voor elektronica en LED technologie in combinatie met jarenlange werkervaring op de werkvloer, was het in 2004 tijd, om een eigen onderneming op te zetten.

Ons doel was van begin af aan duidelijk: Onze klanten in Nederland e.o. met persoonlijk en eerlijk advies kunnen voorzien van een professioneel, hoogwaardig, duurzaam, maar tegelijkertijd betaalbaar LED product!

Wij mogen met gepaste trots en meer dan 700 tevreden referenties uit alle branches zeggen, dat wij dit doel bereikt hebben, en nog steeds niet uit het oog verloren zijn!

Een technisch product is voor ons geen handelswaar, maar elk product is even uniek als elke klant en elk project.

Persoonlijk advies en aandacht voor de specifieke wensen en mogelijkheden van elke klant staan bij ons voorop. Dit zult u tijdens een persoonlijk gesprek met ons dan ook altijd zo ervaren. Klantvriendelijkheid en meedenken staan voor ons van begin af aan even centraal, als de verdere afhandeling van een project en uiteraard ook de nazorg en service na succesvolle afronding van uw opdracht.

Korte lijnen en duidelijke communicatie onderling zorgen voor de nodige flexibiliteit en innovativiteit binnen ons bedrijf. De succesvolle afronding van elk project maakt ons samen met u elke keer weer trots op het behaalde resultaat.

Kortom, wij staan voor onze klanten klaar!