scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden scoretec verhuisd scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden

Korfbal shotclock / schotklokken

shotklok basketbal korfbal scoretec shotklok terminal scoretec shotklok basketbal korfbal scoretec

Speciaal voor de korfbalverenigingen produceert SCOREtec ook hoogwaardige, maar betaalbare shotclocksystemen (schotklokken):

Ons shotclock systeem voldoet aan de eisen van de KNKV en maakt, evenals onze korfbal scoreborden, gebruik van hoogwaardige 24cm A-kwaliteit LED displays.

Uiteraard zijn onze shotclocksystemen voorzien van een akoustisch signaal (claxon) , zodra de tijd afgelopen is, en zijn de tijden van het shotclocksysteem per seconde op- of aftellend instelbaar. 

Dankzij het duidelijke bedieningspaneel, is de shotclock door iedere wedstrijdleider makkelijk te bedienen.

De schotklokken worden standaard geleverd met 50 meter datakabel van het bedieningspaneel naar elk display, de stroomvoorziening verloopt vervolgens via de datakabel.

Een vast stroompunt is hierdoor slechts bij het bedieningspaneel noodzakelijk!
Mocht dit niet mogelijk zijn, kan ons shotclock systeem ook voor het gebruik op 12V met een hoogwaardige accu uitgevoerd worden!

Vanzelfsprekend kunnen wij ons shotclock systeem aan de wensen van de vereniging aanpassen, zoals bijvoorbeeld langere kabels e.d.

De displays zijn standaard voorzien van degelijke, in hoogte verstelbare statieven, maar kunnen ook voorzien worden van bodemstaanders of hijsogen / muurprofielen voor een vast ophangpunt.

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen!

Specificaties en prijsinformatie Korfbal Shotclock
Meer prijsinformatie kunt u tevens vinden onder “Support”.

Kijk bij onze referenties de reeds geleverde korfbalscoreborden en shotclock systemen!