scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden scoretec verhuisd scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden

Support

 

Op deze pagina hebben wij voor U overzichtelijk onze diverse specificaties en prijsinformatie over de SCOREtec scoreborden voor U samengesteld.

ScoreTEC wil het U zo makkelijk mogelijk maken, om een geschikt scorebord voor Uw vereniging te kiezen! 

Kijk voor een overzicht van onze scoreborden bij Uw in de buurt ook op onze referentielijst, of neem een kijkje bij onze referentiefotos!

Indien niet helemaal duidelijk is, welk scorebord het meest geschikt is voor Uw vereniging, helpen wij Uw uiteraard ook graag telefonisch verder: 0545 – 796 525

1. FAQ – VEELGESTELDE VRAGEN:

Helaas is deze vraag net zo moeilijk te beantwoorden, als de vraag:
“Wat kost een auto”?

Elke vereniging heeft individuele wensen, mogelijkheden en een ander budget.

De kosten van een scorebord worden bepaald door de karakterhoogte, het type scorebord (scorebord moduleset, ECO-scorebord, compleet gepersonaliseerd scorebord), de afmeting van de eventuele behuizing, de gewenste constructie, montage-/installatiewensen, en welke extra opties gekozen worden (GPS dagtijd, reserve afstandsbediening, 12V accu uitvoering, geluidssignaal e.d.)

Wij proberen altijd in gezamenlijk overleg, om op basis van deze drie aspecten de best passende optie voor onze verenigingen aan te bieden.

Onze prijzen zijn volledig transparant, en wij hebben zoveel mogelijk informatie op deze website bij elkaar gedragen, om verenigingen in de oriënterende fase alvast een indruk van de mogelijkheden te kunnen geven.

In het Support gedeelte van onze website kunt u onder punt 2 en 4 al een groot gedeelte van onze prijzen inzien.

Voor gericht advies, passend bij jullie vereniging, staan wij jullie tevens graag telefonisch te woord.

Het scorebord, welke aansluit aan jullie individuele wensen, mogelijkheden en uiteraard past bij jullie budget.

Wij bieden voor elke vereniging voldoende mogelijkheden, om een uitstekend functionerend en optisch zeer aantrekkelijk scorebord rechtstreeks van ons als producent te realiseren, zonder concessies te moeten maken voor een technisch of optisch minderwaardig product, indien het budget wellicht iets minder ruim is.

Afhankelijk van de bovengenoemde drie aspecten kunt u bij ons kiezen uit:

Een scorebord displayset:

Ideaal voor bijvoorbeeld renovatie/reparatie of vernieuwing van een bestaand scorebord, maar ook zeer geschikt voor het zelf realiseren van een scorebord met een beetje eigen inzet van de bijhorende werkzaamheden.

Met een scorebord moduleset kunnen de bestaande constructie en behuizing in de meeste gevallen hergebruikt worden en krijgt het oude scorebord door de nieuwe displays met eventueel een nieuwe frontplaat een nieuwe frisse en moderne uitstraling.

Zie hiervoor ook onze informatiepagina’s

http://www.scoretechniek.nl/scoreborden/wp-content/uploads/pdf/Displayset_vervangen.pdf

http://www.scoretechniek.nl/scoreborden/wp-content/uploads/pdf/ZELF_EEN_SCOREBORD_MAKEN.pdf

Een compleet gepersonaliseerd scorebord:

Een nieuw scorebord inclusief behuizing en eventueel aanvullende constructie, voorzien van logo’s, clubkleuren en reclame uitingen van uw vereniging en / of sponsor.

Een digitaal LED scorebordscherm:

Dé perfecte manier, om een digitaal scorebord en sponsoren reclame te combineren.

Deze systemen zijn door onze scherpe prijsstelling inmiddels ook voor veel amateurverenigingen betaalbaar, mede omdat de aanschafwaarde door reclame-inkomsten terugverdiend kan worden. De aansturing geschiedt d.m.v. een live-computer verbinding en/of een smartphone (scorebordfunctie), en buiten de wedstrijden (reclamefunctie) op afstand of met een voorgeprogrammeerde afspeellijst.

Een combinatie uit een “traditioneel” scorebord en een digitaal LED advertentiescherm:

Ideaal voor verenigingen, die een eenvoudig bedienbaar scorebord wensen, en bij het scorebord digitale sponsor reclame en mededelingen willen laten zien! Deze combinatie is bij veel verenigingen eenvoudig te realiseren, mede door de gebruiksvriendelijke aansturing van beide systemen. Ook deze aanschaf wordt door de verenigingen doorgaans binnen 2 jaar terugverdiend.

Een scorebord uit onze nieuwste “ECO-SERIE”.

Deze serie hebben wij speciaal ontwikkelt, omdat wij de verenigingen het aanbod van verschillende leveranciers graag eerlijk willen laten vergelijken met onze eigen fabricaten. In de ECO-SERIE wordt géén gebruik gemaakt van aparte display modules, welke de elektronicacomponenten van een scorebord een enorm goede bescherming geeft tegen weersinvloeden en vocht. Net als andere leveranciers plaatsen wij hier de elektronische componenten vast in een behuizing met standaard afmetingen, produceren wij seriematig, en is bij dit systeem personaliseren slechts beperkt mogelijk. Daartegenover staat echter een enorm scherpe prijs, zonder concessies in de kwaliteit ten opzichte van de producten van een andere leverancier. Tevens produceren wij onze scoreborden tot in de kleinste componenten zelf, waardoor kunnen wij ook toekomstig zonder enorme reparatie-/ en voorrijkosten garant staan voor een goed werkend scorebord!

Wij adviseren jullie graag voor de juiste keuze, passend bij jullie vereniging!

Dit wordt bepaald door de benodigde leesafstand van het publiek naar het scorebord.

Onze scorebord displays hebben een karakterhoogte van 12 cm, 24 cm of 36 cm.

Dit is voor de standaard sporten de meest geschikte hoogte voor een optimale leesafstand. Combinaties met verschillende karakterhoogtes zijn uiteraard mogelijk!

Onze 12cm displays hebben een leesafstand van ca. 60 meter en beschikken over maar liefst 68(!) LEDs per display. Daarmee zijn deze displays uitstekend geschikt voor sportzalen, maar ook voor kleine sportvelden of verenigingen, die een klein, mobiel scorebord wensen.

Onze 24cm displays hebben een leesafstand van ca. 120 meter en beschikken over maar liefst 134(!) LEDs per display. Daarmee zijn deze displays uitstekend geschikt voor sportzalen, maar ook voor korfbal-, softbal- en handbalvelden of voetbalvelden, die een korte leesafstand tot het scorebord hebben.

Onze 36cm displays hebben een leesafstand van ca. 180 meter en beschikken over maar liefst 300(!) LEDs per display. Daarmee zijn deze displays uitstekend geschikt voor de normaliter wat grotere voetbal-, hockey-, honkbal- en rugbyvelden.

Dit is uiteraard afhankelijk van de sport, de gewenste weergave, en het budget.
Hoe meer displays nodig zijn, hoe duurder het scorebord wordt.

Voor de score weergave (THUIS en GASTEN) kan gekozen worden uit enkele cijfers (0 t/m 9), dubbele cijfers (0 t/m 99) of in uitzonderlijke gevallen ook voor drievoudige cijfers (0 t/m 999).

Voor de tijdweergave kan gekozen worden uit:
Dubbel display (twee cijfers, weergave minuten, eerste minuut (modus: optellend) of laatste minuut (modus: aftellend) wordt in seconden weergegeven
Viervoudig display (vier cijfers met dubbele punt, weergave minuten en seconden, ook instelbaar voor Hockey 17:30, uit te breiden met een GPS dagtijdfunctie (klok), en weergave tekst GOAL bij verhogen doelpunten (uit te schakelen in instelmenu).

Daarnaast kunnen zaalsporten nog kiezen voor een SET toevoeging (volleybal), Time-Out-Dots (Volleybal).

Honkbal- en softbalverenigingen kiezen uiteraard naast de HOME en GUEST ook voor INNING, BALL, STRIKE en OUT, eventueel aangevuld met Hits en Errors.

De scoreborden uit onze standaard serie hebben een vrij eenvoudig herkenbare productcode:

Scorebord 436 1-2-1 betekend, dat voor het scorebord gebruik gemaakt wordt van 4 stuks 36 cm displays, met de indeling 1 cijfer voor THUIS, 2 cijfers (minuten) voor de TIJD, en 1 cijfer voor het GASTEN display.

Scorebord 824 2-4-2 betekend, dat voor het scorebord gebruik gemaakt wordt van 8 stuks 24 cm displays, met de indeling 2 cijfers voor THUIS, 4 cijfers (minuten en seconden) voor de TIJD, en 2 cijfers voor het GASTEN display.

Onze ECO-SERIE heeft daarnaast nog de toevoeging “ECO”, gevolgd door de afmeting van de behuizing: bijvoorbeeld 225×50. De behuizing is dan 225cm breed en 50cm hoog.

De bediening van onze scoreborden is standaard draadloos en uiteraard gecodeerd, om misbruik te voorkomen. Onze compacte en robuuste afstandsbediening is eenvoudig te bedienen en heeft een uitstekende reikwijdte van ca. 300 meter. Soms wenst een vereniging echter een bekabelde bediening, ook dit kunnen wij voor jullie op wens uitvoeren.

Ook deze vraag is net zo moeilijk de beantwoorden als de vraag: “Hoeveel liter benzine verbruikt een auto”?

Het verbruik is afhankelijk van het aantal displays, de karakterhoogte, maar ook van de weergave en de helderheid.

Wij maken gebruik van 7-segment LED displays. Als op het display het getal “1” weergegeven wordt, worden maar twee van de zeven segmenten aangestuurd. Het verbruik is dan op dit moment ook minder, dan als het display het getal “8” weergeeft, op dit moment worden dan alle zeven segmenten aangestuurd.

Daarnaast zijn onze scoreborden standaard voorzien van een automatische lichtsterkteregeling, die de helderheid van de displays aanpast op de hoeveelheid van het omgevingslicht. Als het scorebord in de volle zon staat, moeten alle displays op vol vermogen branden, om een uitstekende zichtbaarheid te kunnen garanderen. In de avonduren moet de helderheid van de displays juist minder zijn, omdat te fel licht slecht is voor de leesbaarheid. De displays zullen dan dimmen. Ook dit heeft uiteraard invloed op het stroomverbruik.

Bij een 12cm display worden 68 LEDs aangestuurd, bij een 24cm display worden 134 LEDs aangestuurd, bij een 36cm display worden 300 LEDs aangestuurd. Ook dit bepaald, in combinatie met bovengenoemde, het stroomverbruik.

Het stroomverbruik van een scorebord zal dan ook altijd een momentopname zijn.

Uiteraard kunnen wij wel het maximum vermogen van onze displays opgeven, waarmee het maximum vermogen voor elk type scorebord dan individueel berekend kan worden:

12cm: 0.375A
24cm: 0.724A
36cm: 1.546A

Ja, uiteraard is dit mogelijk. Er dient dan wel rekening gehouden te worden met het maximum vermogen gebaseerd op het scorebord type en de karakterhoogte, maar daarnaast ook met de benodigde opslagcapaciteit van de accu, afhankelijk van het aantal gewenste bedrijfsuren in combinatie met de positie van de zonnepanelen en de opbrengst hiervan, rekening houdend met het verschil in de zomer- en winterperiode.

Bovenstaande dient dus door de vereniging bepaald te worden.
Wij kunnen elk type scorebord produceren met een 12V/DC aansluiting.

Deze vraag krijgen wij regelmatig. Echter blijkt in de praktijk, dat de meeste vragen en onzekerheden dankzij goede communicatie reeds telefonisch beantwoord kunnen worden. Wat voor jullie als vereniging een incidentele aanschaf is, is ons dagelijks werk. Pas als het echt noodzakelijk blijkt, komen wij graag bij jullie op locatie. Dit is bijvoorbeeld het geval bij grotere projecten, zoals complete installaties met LED advertentieschermen. Hier willen ook wij de technische afspraken graag op locatie maken, bij voorkeur persoonlijk met de verantwoordelijke (technische) mensen. Tevens zijn jullie uiteraard ook altijd bij ons welkom!  Bij voorkeur op afspraak, zo dat wij jullie ook de voor jullie relevante producten kunnen laten zien.

Wij hebben een ongekende prijstransparantie! Vrijwel alle prijzen zijn voor iedereen vrij toegankelijk in te zien op onze website. Dit houdt echter ook in, dat wij een prijsopgave niet eerst kunstmatig hoog opstellen, om vervolgens een hoge korting te verlenen. De vraag “Is er nog iets aan de prijs te doen” zal dan meestal ook resulteren in de keuze voor een ander type scorebord, of het verrichten van meer werkzaamheden door de vereniging.

Naast de prijstransparantie vinden wij ook de rechtstreekse communicatie met onze verenigingen enorm belangrijk. Helaas hebben wij regelmatig moeten constateren, dat de tussenkomst van een wederverkoper ten koste gaat van de duidelijke communicatie, en daarmee ook ten koste van de tevredenheid van onze verenigingen. Omdat wij graag naar perfectie streven, werken wij dan ook niet samen met wederverkopers.  

SCOREtec produceert zelf, en wij staan voor 100% achter ons product!
Daarom verlenen wij op onze scoreborden altijd een garantieperiode van 2 jaar. Uiteraard eindigt onze ondersteuning niet met afloop van de garantie, wij staan altijd voor u klaar!
Een scorebord dient volgens ons een duurzame investering te zijn!

Onze systemen zijn onderhoudsvrij, er is bij ons dan ook geen sprake van een noodzakelijk “onderhoudscontract” of periodieke kosten.

Voor onze eigen scoreborden bieden wij vrijwel levenslang uitstekende reparatie- en revisiemogelijkheden. Als technisch bedrijf ontwikkelen wij onze producten steeds verder, maar wij houden bij de ontwikkeling rekening ermee, dat ook onze bestaande scoreborden door verschillende revisiemogelijkheden op de nieuwste stand van de techniek gebracht kunnen worden. Hierdoor is de aanschaf van een compleet nieuw scorebordset niet nodig, en bedragen de revisiekosten maar een klein gedeelte van de kosten voor een aanschaf van een compleet nieuw displayset. Wij houden scherpe reparatie- en revisiekosten aan, ook wij hebben uiteraard baat bij een goed functionerend SCOREtec scorebord. Elk scorebord van ons is immers ook een referentie van ons bedrijf! 

Indien u over een (defect)  scorebord van een ander merk beschikt, adviseren wij, om eens te kijken in onze leidraad “Displayset vervangen”. Hier staat stapsgewijs omschreven, welke mogelijkheden wij kunnen bieden voor bestaande scoreborden van een andere producent, zoals o.a. Distab, Dimtronics, Anatec, Data-Display, Datalite, Ledyears of Q-lite. 

Dit zou u eigenlijk veel beter aan onze klanten kunnen vragen!
Onze referentielijst wordt wekelijks bijgehouden, en U mag dan vanzelfsprekend ook vrij informeren bij de verenigingen in Uw omgeving, die reeds een scorebord bij ons hebben aangeschaft.

Wellicht een paar argumenten van onze kant:

– SCOREtec produceert zelf!
– Een betaalbaar Nederlands kwaliteitsproduct
– Meer dan 30 jaar ervaring in de LED techniek
– Meer dan 700 referenties in Nederland
– Uitstekende service en helder advies, van aanvraag tot uitvoering

 

2. SCOREBORDEN PRIJZEN EN SPECIFICATIES

24 cm Korfbal / Handbal / Zaalsport Displaymodules

36 cm Voetbal / Hockey Displaymodules

3. INFORMATIE DIVERSEN / HANDLEIDINGEN:

4. TOEBEHOREN / ACCESSOIRES – SPECIFICATIES EN PRIJZEN

5. TECHNISCH SUPPORT

Onze scoreborden zijn onderhoudsvrij en worden door ons zelf zeer zorgvuldig geproduceerd.
Toch kan er soms eventueel sprake zijn van een storing of een technisch defect.

Werkt Uw SCORETEC scorebord niet naar behoren?
Dan vragen wij u, om direct telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen, om dit op te lossen!

Vaak kan een storing telefonisch al verholpen worden. In een enkel geval dient een onderdeel ter reparatie ingestuurd te worden.

Ook indien Uw scorebord al ouder is, hebben wij uitstekende, en vooral betaalbare revisie- / en reparatiemogelijkheden!

Download hier ons reparatieformulier voor een retourzending:
(zonder volledig ingevulde reparatiebon, kunnen wij geen reparaties in behandeling nemen!)

Heeft u een specifieke vraag of wellicht een technisch probleem? Dan vragen wij u vriendelijk, om even telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan spoedig van een oplossing voorzien!

Hieronder kunt u simpel via mail contact met ons opnemen. Desgewenst kunt u een bijlage toevoegen; bijvoorbeeld een foto, welke betrekking heeft op uw vraag.

Clubnaam/Bedrijf (*)

Plaats (*)

Uw naam / Contactpersoon (*)

Telefoonnummer (*)

Uw email (*)

Sport (*)

 Voetbal ECO-SERIE Korfbal Volleybal Hockey Zaalsport Honkbal Basketbal Andere

Onderwerp (*)

Uw bericht / vraag (*)

Voeg een afbeelding of bestand bij
(Foto bestaand scorebord / opdrachtformulier):