scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden scoretec verhuisd

Ledschermen

Lichtenvoorde_met_constructie336_192_p1020150506_202005

Een LED scherm in de openbare ruimte is tegenwoordig geen zeldzame verschijning meer.

Dynamische reclamebeelden hebben dan ook zeker een veel hogere attentiewaarde ten opzichte van een statische reclameboodschap.

Met een SCOREtec LED reclamescherm bent u in staat, om steeds wisselende reclamebeelden weer te geven, daarnaast kunt u ook hoogwaardige videoanimaties en bewegende teksten te laten zien.

Dit alles uiteraard met een haarscherpe resolutie met levendige en natuurlijke kleuren, en een duurzame, maar toch betaalbare  afwerking.

SCOREtec LED reclameschermen worden geleverd inclusief een stevige stalen constructie (verzinkt met poedercoating), complete montage en inbedrijfstelling, en uiteraard een eenvoudig bedienbaar bedienbaar softwarepakket. De communicatie tussen computer en LED reclamescherm kan zowel via een bekabelde verbinding, als ook draadloos uitgevoerd worden. Volledig aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

Wij voorzien u graag van meer informatie!

Uiteraard produceren wij ook LED reclameschermen in combinatie met scoreborden! 

Wij zijn echter uit ervaring van mening, dat een “gewoon” scorebord gecombineerd met een digitaal LED reclamescherm de betere keuze is voor de meeste (amateur-)verenigingen.

Dit bespaart aanzienlijk kosten, levert een groter gebruiksgemak op, en u vereniging beschikt over de volledige reclameruimte tijdens de wedstrijden.

Uw sponsoren zullen dit zeer waarderen!

Lees hieronder meer over de voordelen van het SCOREtec scorebord met onafhankelijk LED reclamescherm: