scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden

Ledschermen

Lichtenvoorde_met_constructie336_192_p10 BPR9k20150506_202005  VRC Veenendaal 384x192P10LED ZELOS5 copy

Een LED scherm in de openbare ruimte is tegenwoordig geen zeldzame verschijning meer.

Dynamische reclamebeelden hebben dan ook zeker een veel hogere attentiewaarde ten opzichte van een statische reclameboodschap.

Met een SCOREtec LED reclamescherm bent u in staat, om steeds wisselende reclamebeelden weer te geven, daarnaast kunt u ook hoogwaardige videoanimaties en bewegende teksten te laten zien.

Dit alles uiteraard met een haarscherpe resolutie met levendige en natuurlijke kleuren, en een duurzame, maar toch betaalbare  afwerking.

SCOREtec LED reclameschermen worden geleverd inclusief een stevige stalen constructie (verzinkt met poedercoating), complete montage en inbedrijfstelling, en uiteraard een eenvoudig bedienbaar bedienbaar softwarepakket. De communicatie tussen computer en LED reclamescherm kan zowel via een bekabelde verbinding, als ook draadloos uitgevoerd worden. Volledig aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

Wij voorzien u graag van meer informatie!

Uiteraard produceren wij ook LED reclameschermen, welke gebruikt kunnen worden als advertentiescherm en scorebord! 

Samen met de juiste software kan het LED scherm dan niet alleen de Teams, de standen en de speeltijd weergeven, maar beschikt ook over diverse andere mogelijkheden zoals de weergave van de spelers, opstelling, scheidsrechter, gele/rode kaarten, wissels e.d.

  • LED scorebordscherm P10 384x192 met constructie VRC Veenendaal

Fullcolour LED scorebordscherm of scorebord met digitaal LED reclamescherm?

436-121---SIVEO-60-Zegveld-DigiLED 636 141 - FC Eibergen DigiLED 836 242 - DigiLED 300x116 - DCZ68 Doetinchem2 

Wij zijn uit ervaring van mening, dat een “gewoon” (“standalone”) scorebord, gecombineerd met een onafhankelijk digitaal LED reclamescherm beslist de betere keuze is voor de meeste (amateur-)verenigingen. Dit lichten wij graag nader toe, of kijk onderaan  meer over de voor-/ en nadelen van een digitaal Fullcolour scorebordscherm ten opzichte van een digitaal LED reclamescherm met standalone scorebord.

Een digitaal LED reclamescherm bespaart aanzienlijk (aanschaf-)kosten, levert een groter gebruiksgemak en een aanzienlijke tijdsbesparing op, er is minder technische kennis vereist, en u vereniging beschikt altijd over de volledige reclameruimte tijdens de wedstrijden.

Uw sponsoren zullen dit zeer waarderen, en daarnaast zijn onze digitale LED reclameschermen een uitstekende bron van extra inkomsten voor de vereniging, en dat op korte termin i.v.m. de lage aanschafprijs !

  • DigiLED 251x84cm SV Siveo Zegveld, scorebord 436 121 met nieuwe frontplaat in bestaande behuizing

Lees hieronder meer over de voordelen van het SCOREtec scorebord met onafhankelijk LED reclamescherm: