scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden scoretec verhuisd scoreborden voor elke sport led projecten op maat eigen productie scoreborden

Zaalsport scorebord

1010 Volleybal  1024c - Sporthal Nuth

Wij voorzien regelmatig sporthallen van een nieuw indoor scorebord!

In tegenstelling tot onze voetbal- en hockeyscoreborden, maken wij voor de zaalsport scoreborden gebruik van onze hoogwaardige 24cm LED displays. De standaardbehuizing voor een compleet indoor scorebord heeft de afmeting 2500x1260x100mm. Alle gebruikte materialen zijn echter identiek aan onze scoreborden voor buitengebruik.

Tevens worden tegenwoordig steeds meer zalen voorzien van Full-Colour LED scorebordschermen. Deze zijn uiterst geschikt voor meerdere zaalsporten, en bieden daarnaast ook uitgebreide mogelijkheden voor reclameboodschappen en mededelingen. Neem contact op voor de mogelijkheden en/of prijzen.

Ook hebben wij mogelijkheden, om bestaande (defecte)  scoreborden met behoud van de huidige behuizing te voorzien van nieuwe scorebord-elektronica! Dit is vaak een budgetbesparende oplossing, en mogelijk voor diverse merken indoorscoreborden (zoals Anatec, Data-Display e.d.)

Daarnaast is het ook mogelijk, om uw bestaand scorebord uit te breiden met een hoogwaardig, maar wel eenvoudig te bedienen LED reclamescherm! De reclameschermen maken wij voor u op maat, de lage aanschafprijs biedt een aantrekkelijke nieuwe bron van inkomsten voor de vereniging(en), en het reclamescherm is door de meegeleverde software uiterst makkelijk van sponsorenlogo’s en mededelingen te voorzien, zonder dat tijdens elke wedstrijd/training iemand “live” een PC of laptop dient te besturen! Neem contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden. 

Tevens kunt u bij onze referenties de reeds geleverde zaalsportscoreborden vinden!

Een handige overzicht van onze scoreborden en een informatie FAQ hebben wij op onze Support pagina voor u samengesteld!